(H)eerlijke glutenvrije recepten

Wat eten wij (IK) vandaag…

De 15de van de maand, dat betekend #wijbloggenglutenvrij. Met vandaag een inkijkje in mijn dagmenu…

Nu begrijp je natuurlijk wel dat toen ik vanochtend (9u) dit blog online zetten ik nog geen idee had wat ik zou gaan eten vandaag.. Vandaar dat dit ook een inkijkje is van een dag eerder, het leek mij wel zo leuk dat jullie daadwerkelijk kunnen zien wat ik op een dag eet.

En jullie hebben geluk want vandaag sta ik op de filmset van Moordvrouw. Maar gister stond ik op de film set van een nieuwe Lidl reclame, hier kan en mag ik verder niets over zeggen. Maar dit betekend in het algemeen dat ik niet zelf mijn eten hoef te verzorgen.
Er is een cateraar aanwezig die de gehele dag ons eten verzorgd. Van ontbijt tot aan een snack voor we weer in de auto naar huis stappen.

Ontbijt

De dag begint standaard met een kopje espresso. Ik ben dol op koffie maar beperk mijn innamen tot zo’n 3 kopjes per dag.

Ontbijten doe ik meestal thuis nog even snel, vandaag kon ik rustig opstaan want wij begonnen pas om 12:30u (wees gerust we moeten ook tot 23:00u door). Deze keer stond een bordje havermoutpap met amandelmelk op het menu. Klein beetje kaneel, wat lijnzaadolie en ahornsiroop erbij en smullen maar, een kopje verse munt thee hmm… lekker wakker worden!

ONTBIJT 10:40

Lunch (filmontbijt)

Wij beginnen onze draaidag altijd met een gezamenlijk ontbijt, dit is ons ontbijt. Dus ook als wij om 06:00u, 13:00u of 21:00u beginnen met draaien heet dit nog altijd ontbijt.

Ik heb 3 crackers van Le pain des Fleurs meergranen gegeten met een plakje kaas. Niet heel veel bijzonders maar goed voor even een snelle vulling.

LUNCH 13:02

LUNCH 13:02

Tussendoortje

Een appel onderweg in de auto. Vandaag liep mijn dag iets anders dan gepland waardoor ik eerder op de set weg moest om nog wat op te halen in de stad. (lees shoppen voor een andere productie)

Rond 18:00u heb ik nog een handje nootjes gegeten aangezien ik de warme lunch om 17:30u had gemist op de set.

TUSSENDOORTJE 14:56

TUSSENDOORTJE 14:56

Avondeten (lunch)

Normaliter lunch wij warm op de set, vlees, vis, groentes etc. er is altijd volop keus en er wordt netjes rekening gehouden met mijn glutenvrije dieet. Maar omdat mijn dag een klein beetje anders liep, heb ik niet mee kunnen lunch op de set. Toen ik rond 18:45 richting huis kon, rommelde mijn buik van de honger. Echt zin om nog boodschappen te doen had ik niet, maar veel had ik ook niet in huis.
Gelukkig vond ik nog een restje salade in de koelkast en wat stukjes schapenkaas… 🙂

Salade bestond uit gemengde sla, wortel, tomaat, basilicum olijven en avocado met een dressing van balsamico en olijfolie.

DINER 19:00

DINER 19:00

Al met al een dag waarop ik eigenlijk een beetje te weinig heb gegeten voor en inspannende en actieve dag die het was.

Nu maar een glas rode wijn en dan vroeg op bed, de wekker voor moordvrouw gaat alweer om 05:30u!

 

Benieuwd wie er nog meer meedoen met #wijbloggenglutenvrij?

www.glutenvrijkind.wordpress.com
www.annemieknauta.nl
www.glutenvrijemama.nl
www.sophieglutenvrij.nl
www.glutenvrijinutrecht.nl/blog/
www.glutenvrijhoorterbij.nl
www.schrijfselsvanmij.wordpress.com
www.meerdanglutenvrij.nl
www.rose-a-licious.be
www.maakhetglutenvrij.nl
www.smaakvolglutenvrij.nl
www.ikbenglutenvrij.nl
www.doemijglutenvrij.nl
www.homeofcomfort.nl

Print Friendly, PDF & Email

, ,