(H)eerlijke glutenvrije recepten

Hoofdgerecht

Cannelloni

Cannelloni met spinazie en ricotta

5 van 5 40 Minuten 4

Deze pijpjes kun je heerlijk vullen met elke vulling die jijzelf lekker vindt, ik heb gekozen voor een vegetarische vulling met spinazie en ricotta. De allerlaatste Friday = Italy day! ...

Bekijk dit recept

burrata

Friday = Italy day! Burrata Salade

4.5 van 5 15 Minuten 4p

Deze burrata salade is mijn favoriet en maak ik voor speciale gelegenheden waarbij ik echt iets speciaals op tafel wil zetten. De zoete dressing van sinaasappel in combinatie met kruidnagel ...

Bekijk dit recept

Gnocchi

Winter Gnocchi

3 van 5 10 Minuten 2p

De zacht gnocchi met de romige saus is heerlijk in combinatie met de knapperige doperwten. Door het toevoegen van wat citroen krijgt het een frisse smaak, dat is wel zo ...

Bekijk dit recept

pomodorisoep

Friday = Italy day! Pomodorisoep

5 van 5 20 Minuten 4p

Belangrijk is dat je tomaten kiest met smaak, hoe weet je of de tomaat die jij kiest smaak heeft? Ruik er aan, tomaten hebben een sterke geur. Hoe sterker de ...

Bekijk dit recept

Soep_limabonen

Soep van limabonen & zoete aardappel

0 van 5 25 Minuten 4p

Dit is bij ons thuis een van de favoriete soepen, door de zoete smaak van de aardappels en de vulling van limabonen en prei. Na deze soep zit je echt ...

Bekijk dit recept