(H)eerlijke glutenvrije recepten
  • Worstenbroodjes
  • worsten_broodjes

NYE Worstenbroodjes

Worstenbroodjes zijn naar mijn idee de perfecte borrelhapjes, super simpel te maken en iedereen lust eigenlijk wel een worstenbroodje.

New Years eve voor de deur, betekend tijd voor borrelhapjes!! Worstenbroodjes!!

Eigenlijk was mijn oorspronkelijke idee om deze worstenbroodjes met chipolata worstjes te maken, de biologische van de Albert Heijn zijn gluten en melk vrij!
Helaas zit de AH niet bij mij om de hoek en heeft de Deka Markt geen glutenvrije chipolata worstjes, vandaar dat ik knakworstjes heb gebruikt.
Gebruik je liever de chipolata worstjes, bak deze dan wel even voor en laat goed uitlekken voor je de worstjes in de bladerdeeg rolt.

Hartstikke leuk om met oud & nieuw deze worstenbroodjes als borrelhap neer te zetten. Ik weet zeker dat ze binnen no-time op zullen zijn!

Liever geen vlees? Maak dan vis- of vegabroodjes. Het recept voor visbroodjes zal ik binnenkort eens plaatsen!
Je kunt heel makkelijk de worstjes vervangen door bijvoorbeeld gerookte paling of forel te gebruiken. Liever een vegetarische variant? Vul bladerdeeg dan met pompoen, mozzarella of asperges!

Wist je dat worstenbroodjes erg goed gaan met een bubbels? Bestel je Champagne, Prosecco of Cremant bij Abels wijnen! En vergeet dan niet de kortingscode KOOSGLUTENLOOS te gebruiken! (geldig vanaf €75,- max 2 code per afleveradres, te gebruiken t/m 31 januari 2016)

P.S. Dit recept is ook erg leuk voor kinderfeestjes!

Print Friendly, PDF & Email

Recept beoordeling

  • (4 /5)
  • (1 Beoordelingen)

Gerelateerde recepten

  • Bereidingstijd: 60min
  • Baktijd: 12 Min
gevulde_speculaas_koekjes
  • Aantal: 1
  • Bereidingstijd: 75min
  • Baktijd: 55 Min
amandecake-3
  • Aantal: 6p
  • Bereidingstijd: 90min
  • Baktijd: 30 Min
Kastanjeflan-1