(H)eerlijke glutenvrije recepten
  • IMG_1695
  • IMG_1704

Witte chocolade cheesecake met whiskeysiroop

Met de herfst in volle gang krijg ik zin in kruidige smaken en zoetigheden.

Deze witte chocolade cheesecake hoeft niet gebakken te worden maar kun je laten opstijven in de koelkast. De siroop van whiskey en ahornsiroop geven een heerlijke kruidige twist aan de volle zoete smaak van witte chocolade. nomnomnom

Ik heb een bodem van speculaas gebruikt maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor standaard digestieve koekjes. Maar ik vind de combinatie van speculaaskruiden en witte chocolade een heerlijke herfstachtig gevoel geven.

Voor de oplettende lezer, deze cheesecake had ik laatst ook gemaakt voor Ilse, de winnares van de Moederdag actie van de NCV (Nederlandse Coeliakie vereniging).

Print Friendly, PDF & Email

Recept beoordeling

  • (5 /5)
  • (1 Beoordelingen)

Gerelateerde recepten

  • Bereidingstijd: 60min
  • Baktijd: 12 Min
gevulde_speculaas_koekjes
  • Aantal: 1
  • Bereidingstijd: 75min
  • Baktijd: 55 Min
amandecake-3
  • Aantal: 6p
  • Bereidingstijd: 90min
  • Baktijd: 30 Min
Kastanjeflan-1