(H)eerlijke glutenvrije recepten
  • cannelloni_ricotta
  • Cannelloni

Cannelloni met spinazie en ricotta

 

Dit Italiaanse gerecht is een van mijn favorieten, lekker en simpel. Meestal bereid ik hem ‘s middags voor dan schrijf je hem alleen nog de oven in.

Cannelloni?

Deze pijpjes kun je heerlijk vullen met elke vulling die jijzelf lekker vindt, ik heb gekozen voor een vegetarische vulling met spinazie en ricotta.
Deze vorm van pasta hoef je niet van te voren te koken maar kan je direct in de oven plaatsen, daar worden zij vanzelf gaar.

Tot zo ver ik weet is er alleen glutenvrije Cannelloni te verkrijgen van het merk Farabella. Dit Italiaanse (glutenvrije) pasta merk maakt traditionele pasta’s en is bij verschillende winkels te verkrijgen, ook online!

 

Print Friendly, PDF & Email

Recept beoordeling

  • (5 /5)
  • (1 Beoordelingen)

Gerelateerde recepten

  • Aantal: 4L
  • Bereidingstijd: 3,5uur
  • Baktijd: 120 Min
pindasoep-1
  • Aantal: 2 of 3 wraps
  • Bereidingstijd: 15min
  • Baktijd: 5 Min
kikkererwtenWraps
  • Aantal: 1
  • Bereidingstijd: 45min
  • Baktijd: 25 Min
quiche-tomaat-geitenkaas