(H)eerlijke glutenvrije recepten

Morgen begint #decemberglutenvrij

Ken je die adventkalenders waar je vanaf 1 december tot en met kerstavond elke dag een luikje openmaakt met een plaatje of chocolaatje erachter? Het is een  aftel kalender tot de kerst. Voor het vijfde jaar op een rij hebben wij een digitale, glutenvrije aftelkalender voor jullie in petto!

Vanaf 1 december tot en met kerstavond verschijnt er elke dag één blog van één van ons met als thema december. Als een soort estafette geven we het stokje elke dag aan elkaar door.
Wij weten al wie wanneer gaat schrijven, maar dat is voor jullie een verrassing!
Morgen begint #decemberglutenvrij op Ik ben glutenvrij. Onderaan die blogpost staat wie het stokje over neemt. En zo gaat het door tot en met 24 december. Spannend!!!
Daarnaast zullen we op de social media en onze blogs bekend maken wie er de blogger van de dag is. We gebruiken de hastack #decemberglutenvrij. Dus zorg ervoor dat je on dagelijks volgt 😉

Ik kijk nu al uit naar alle heerlijke recepten, leuke, stoere en hulpgevende verhalen van alle bloggers die dit jaar (weer) meedoen! Ik ben natuurlijk zelf ook aan de buurt en ik kan alvast verklappen dat het iets van een recept wordt. Iets wat je opwarmt in de koude, donkere dagen voor kerst…

Wie doen er mee?

In alfabetische volgorde:

 #decemberglutenvrij
Print Friendly, PDF & Email