(H)eerlijke glutenvrije recepten

Koosglutenloos stopt als cateraar

Met pijn in mijn hart moet ik de functie van cateraar (tijdelijk) naast mij neerleggen. Wat was ik trots op mijn horeca alliantie van de NCV, maar helaas is het momenteel niet mogelijk deze aan te houden.

De rede:

Ik ben gaan samenwonen (whoop whoop) maar dat betekend dat ik niet meer volledige controle heb over de keuken. Hoe goed we samen ook proberen de keuken glutenvrij te houden, ik kan niet meer garanderen dat er geen spoortje gluten aanwezig zijn.
Nu had ik tegen deze tijd gehoopt dat ik als cateraar winstgevend genoeg zou zijn om een externe keuken te kunnen opzetten, maar helaas is dat niet het geval.
Hoewel er regelmatig aanvragen binnen kwamen, was dit niet voldoende om stand te houden.

Ik hoop in de toekomst toch een manier te vinden om mijn kookambities voor te zetten. Dan zal ik er ook 1000% voor moeten gaan, inplaats van het te combineren met mijn huidige werkzaamheden.

cateringservice_02

Het is ook wat stil geweest op mijn blog, enerzijds door gebrek aan tijd anderzijds ook door gebrek aan motivatie. Soms sta je op een punt dat je niet meer weet waar je nog over moet schrijven. Er zijn duizend en een (glutenvrije) recepten te vinden waardoor je eigenlijk nooit vernieuwend bent. Ik wil mij dan ook graag meer gaan focussen op reizen en andere waardevolle lifestyle tips. Natuurlijk zal ik nog af en toe een recept plaatsen en via Instagram kan je volgen wat ik zo dagelijks voor mijzelf (en partner) klaar maak.

liefs,

Koosje

Print Friendly, PDF & Email

, , ,