(H)eerlijke glutenvrije recepten

Koosglutenloos bestaat 1 jaar!

Hieperdepiep Hoeraa!!

1-jaar

Afgelopen maand was het feest, koosglutenloos.nl bestond namelijk 1 jaar! En daar ben ik best een beetje trots is 🙂

Want een jaar geleden had ik echt niet durven dromen dat mijn blog zo positief zou worden ontvangen. Ik weet nog goed hoe blij en trots ik was op mijn eerste honderd volgers op FB.
Maar ook leerde ik het jaar dat het veel tijd en geduld kost en dat een blog opzetten niet zomaar iets is. Doordat ik eind vorig jaar geopereerd moest worden aan mijn knie en de revalidatie lang duurde (ik ben nog steeds bezig) had ik veel tijd om volledig voor koosglutenloos te gaan.

Om mijzelf te belonen met het prachtige resultaat kocht ik voor mijzelf een semi-professionele oven. Want ik zal eerlijk bekennen dat ik al mijn recepten tot afgelopen week maakten met een combi-magnetron. Deze combi-magnetron werd uiteindelijk mijn grootste ergernis en zorgde er voor dat ik minder plezier in het ontwikkelen van nieuwe recepten kreeg.
En wie jarig is krijgt nu eenmaal cadeau’s!

Maar het meest trots ben ik nog wel op alles wat in het vooruit zicht ligt. Zo gaat op 29 mei het eerste glutenvrije festival van start: Frank en Vrij. Ik ben samen met Nadia op het idee gekomen dit te organiseren en kan eigenlijk niet wachten tot het zover is..
Door mijn blog kwam ik er achter dat ik graag dingen creëer, dat ik graag andere een platform wil geven en dat ik mensen met Coeliakie wil laten ervaren dat glutenvrij helemaal niet zo erg hoeft te zijn.

glutenvrijfestival

En wie jarig is krijgt niet alleen cadeau’s maar trakteert ook!
En daarom geef ik twee kaartje weg voor het Frank en Vrij festival op 29 mei 2016!! Wil jij ook deze kaartjes winnen? Volg mij dan nu op Facebook en like de win actie, op vrijdag 20 mei maak ik de winnaar bekend!

Print Friendly, PDF & Email

, , ,