(H)eerlijke glutenvrije recepten

Ik neem afscheid

Het was al enige tijd stil op koosglutenloos.nl. Ik kon geen inspiratie vinden, elke keer wilde ik beginnen met schrijven maar na twee regels dacht ik ‘waar ben ik mee bezig?’.

Time to say goodbye

‘Ik stop er mee’ dat was mijn conclusie na een vakantie in Italië. Ik ben ooit begonnen met dit blog om andere te inspireren, om mijn eigen creativiteit en passie een plek te geven. Maar de passie werdt minder en de creativiteit kwam tot stil stand.

Vandaag de dag zijn er duizenden recepten te vinden voor heerlijk glutenvrij eten. Ik ben niet meer origineler dan die andere blogger en ik heb niet voldoende tijd om een platform te worden waarop je elk adresje kan vinden. Trouwens ik denk dat mijn glutenvrije collega’s ontzettend goed werk verrichten!

Stop ik dan helemaal?

Misschien niet.. Ik wil al langere tijd mijn liefde voor sport, psychologie en voeding combineren. Hoe kun je gezond (fysiek & metaal) leven ondanks een 70 urige werkweek, het huishouden en sociale verplichtingen. Hoe vindt je balans in een maatschappij waar er steeds meer van je verlangt wordt? Hoe zorg je dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt als je coeliakie hebt, fanatiek sport en lange werkdagen maakt..

Maar eerst wil ik mijn lezers bedanken voor de afgelopen vijf jaar, ik heb met veel plezier aan dit blog gewerkt.

 

Print Friendly, PDF & Email