(H)eerlijke glutenvrije recepten

Helaas ben ik door omstandigheden genoodzaakt te stoppen als (glutenvrije) cateraar.

 

 

koosglutenloos-2

Koken is mijn grote passie, zo is ook ooit het idee voor een eigen foodblog ontstaan. Ik wou graag mijn liefde voor goed en lekker eten met de buitenwereld delen…

Maar zelf koken is niet altijd een optie. Als er een speciale gelegenheid zicht aandient waarbij zelf de hapjes bereiden opeens een obstakel wordt is het fijn als iemand dat uit handen kan nemen.
Maar met een voedselallergie (of intolerantie) is het uit handen geven van het uit te serveren eten nog niet zo eenvoudig. Kun jij er wel 100% op vertrouwen dat er serieus en met aandacht wordt omgegaan met een glutenvrij dieet?

Toen ik in september (2016) door de NCV werd benaderd om voor de vrijwilligersdag de lunch te verzorgen realiseerde ik mij opeens dat er in Nederland geen (gecertificeerd) glutenvrije cateraars zijn. En dat het altijd een risico met zich mee brengt om een “normale” cateraar in te huren.

logo-lekker-glutenvrij-2017-pms

Sinds 1 juli 2017 mag ik met trots zeggen dat ik de ‘eerste’ glutenvrije cateraar van Nederland ben. Dat wil zeggen dat ik officieel een horeca alliantie heb gekregen van de Nederlandse coeliakie vereniging. Deze alliantie wordt alleen gegeven aan horeca gelegenheden die zijn gekeurd door de NCV en als betrouwbaar zijn bestempeld. Voor meer informatie over het ‘lekker glutenvrij’ keurmerk verwijs ik je naar de website van de NCV www.glutenvrij.nl

Voor meer informatie over glutenvrije catering kun jij mailen naar info@koosglutenloos.nl

banner_02

Print Friendly, PDF & Email