(H)eerlijke glutenvrije recepten

Biobites

Ik kende Biobites al wel maar gebruikte het eigenlijk niet dagelijks in mijn voedingspatroon. Tot dat ik via een win actie een half jaar lang gratis biobites ontving.. Dit was voor mij de ultieme kans biocides in mijn voedingspatroon te introduceren. En ik ben fan geworden, ik ga nergens (naja bijna nergens) heen zonder een pakje biobites in mijn tas, ideaal als tussendoortje of heerlijk te beleggen voor bij de lunch.
logo biobites

Maar wat zijn deze biobites nu eigenlijk?

Het zijn crackers die worden bereid volgens het Raw Food principe. Dit houdt in dat ze op een temperatuur van 40C gedroogd worden. Dit is een langdurig proces van minstens 24 uur. Hierdoor blijven echter de meeste vitaminen en mineralen alsook de enzymen behouden wat ze tot een ontzettend gezonde, en vullende versnapering maakt. Alle ingredienten zijn Biologisch en ze passen uitstekend in een proteine rijk of koolhydraatarm dieet. Ze zijn naast glutenvrij ook lactosevrij, suikervrij, vrij van smaak en kleurstoffen en conserveermiddelen.

Biobites zijn verkrijgbaar in zes smaken: Mexican, Indian, Italian, Zeewier, Rozemarijn en Naturel.
Mijn favoriet zijn zeker Rozemarijn en Zeewier, vrij neutraal van smaak maar toch tasty! Heerlijk om te beleggen met een plakje oude kaas en avocado of om gewoon zo op te smikkelen.

 

Ik weet dan ook zeker dat ik Biobites ga blijven bestellen!

Wil jij ook biobites een keer proberen? Kijk dan even op Biobites hier kan je niet alleen online bestellen maar vindt je ook zo’n 100 verkooppunten.

Ze hebben ook heerlijke kokosbites in de smaken CHIA/CHAI en CHOCOLATE CHIPS, heerlijk als je trek hebt in iets zoets!

Print Friendly, PDF & Email

, , , , ,