(H)eerlijke glutenvrije recepten

2019! Happy new year

happy 2019

2019! Een nieuw jaar met nieuwe doel, voornemens en kansen. Maar wat wil ik dit jaar bereiken met koosglutenloos.nl?

Voor #wijbloggenglutenvrij bloggen wij (de glutenvrije bloggers) elke maand over een gezamenlijk thema. Januari trappen wij af met onze goede voornemens, wat willen wij dit jaar bereiken met ons blog. Tijd voor mij om alles op een rijtje te zetten, ik ben ook erg benieuwd naar jullie verwachtingen dus laat een reactie achter of mail naar info@koosglutenloos.nl. Wie weet zie jij jouw vraag, tip of aanbeveling wel terugkeren op mijn blog.

2018

Het fijne aan een nieuw jaar is dat je het gevoel het opnieuw te kunnen beginnen. Een nieuw begin met een leeg jaar voor je.
Als ik terug kijk op 2018 heb ik een zeer succesvol jaar gehad, alleen is mijn blog daardoor tot stilstand gekomen. Verwaarloosd geraakt en kon ik weinig motivatie vinden om te bloggen. Ik heb zelfs met de gedachten gespeeld om helemaal te stoppen met koosglutenloos, gelukkig heb ik dat niet gedaan!
2018 was wel een jaar waar in ik veel heb nagedacht over de invulling van mijn blog, waarom ben ik ooit dit blog begonnen? En hoe kan ik er voor zorgen dat ik mijzelf onderscheid van al die andere mooie (glutenvrije) bloggers?

2019

Met mijn gedachtes van 2018 in mijn achterhoofd stap ik 2019 binnen. Ik wil graag het platform zijn waardoor een ieder zich realiseert dat een glutenvrije lifestyle niet het einde van de wereld betekend. Dat je nog heerlijk (en gezond) kunt eten, mooie reizen kunt maken en zo vaak uit eten kunt gaan als je wilt.

En hier ga ik jullie dan ook bij helpen, doormiddel van:

  • Koosglutenloos on tour – steden met kaarten en reviews waar je heerlijk glutenvrij kunt eten
  • Leuke recepten – die niet ingewikkeld zijn (soms misschien wat meer tijd van je vragen) maar wel heel lekker
  • Gast bloggers – ik wil een aantal gast bloggers een artikel laten schrijven
  • #wijbloggenglutenvrij – ik deed hier al aan mee, maar afgelopen jaar kwam het er weinig van
  • Handige lijstjes, tips voor restaurants, en andere praktische weetjes.

Heel veel zit al in mijn hoofd of staat in een opschrijfboekje, maar het wordt tijd om dat allemaal online te zetten. Want jullie hebben niets aan mijn kennis als het niet bereikbaar is.

Natuurlijk blijf ik ook delen op Facebook wat andere bloggers schrijven, artikelen die gelezen moeten worden of heerlijke recepten. Ik ben van mening dat kennis gedeeld moet worden, zo kunnen wij elkaar helpen. Dan wordt ons glutenvrije leven een heel stuk leuker en makkelijker!

 

Benieuwd naar de goede voornemens van de andere #wijbloggenglutenvrij bloggers?
Bekijk hier hun blogs:

www.annemieknauta.nl
www. smaakvolglutenvrij.nl
www.ikbenglutenvrij.nl
www.homeofcomfort.nl

Print Friendly, PDF & Email