(H)eerlijke glutenvrije recepten

En als het al vervelend voor ons als volwassenen is, hoe moet het dan voor een kind zijn? Daarom leek het mij zo leuk om bakworkshops te geven aan kinderen

 

Een van de leuke dingen die voorkomt uit koosglutenloos.nl is dat mensen graag jouw ervaringen willen horen. Ik begrijp mensen met een voedselallergie vaak beter dan hun eigen arts. Tuurlijk is het af en toe heel vervelend dat je continu moet opletten wat je in je mond stopt.

En als het al vervelend voor ons als volwassenen is, hoe moet het dan voor een kind zijn? Daarom leek het mij zo leuk om bakworkshops te geven aan kinderen, dan kunnen zij ook eens onbezorgd bakken en het daarna lekker in hun mond stoppen. ‘Ik vind het zo leuk om al die kinderen te zien genieten van hun eigen gemaakte baksels, daar doe ik het echt voor!’

Vanaf Januari zal ik dan ook regelmatig in het kader van ‘kinderkookcafe’ in de Glutenvrije Winkel Amsterdam bakworkshops geven.
We hebben al een keer proef gedraaid op woensdag 2 December, toen hebben wij heerlijke pepernoten gebakken. En wat een succes!

Pepernoten bakken tijden het minder kookcafe

Pepernoten bakken tijden het kinder kookcafe

Woon je in Amsterdam of omgeving hou dan de website van de glutenvrije winkel goed in de gaten, hier worden regelmatig leuke activiteiten geplaatst.
Woon je nu niet in de omgeving Amsterdam maar wil je wel graag zo’n leuke bakworkshop voor je kinderen, dat kan! Neem via info@koosglutenloos.nl contact met mij op voor de mogelijkheden.

Naast het geven van workshops wil ik graag mensen vanuit mijn eigen ervaring begeleiden in het glutenvrij moeten eten. Het blijft toch vaak lastig de eerste stappen naar een glutenvrij dieet te zetten. Heb je moeite met je weg te vinden in een glutenvrije lifestyle, misschien kan ik je helpen ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn.

Overzicht Activiteiten:

27 Januari 2016 – Kinderkook cafe – Koekjes bakken
24 Februari 2016 – Kinderkook cafe – cupcakes bakken
23 Maart 2016 – Kinderkook cafe – Paasbroodjes bakken
30 Maart 2016 – Kinderkook cafe – eierkoeken bakken
20 April 2016 – Kinderkook cafe – Brownies bakken
25 Mei 2016 – Kinderkook cafe –
29 juni 2016 – Kinderkook cafe –

Tijdens de workshop zullen uitsluitend gluten- en lactosevrije producten worden gebruik. Op de workshop Macarons bakken na zal er geen gebruik worden gemaakt van geraffineerde suiker.
Heeft uw kind nog andere allergieën laat mij dit dat weten dan kan ik hier rekening mee houden.
De workshops zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Klik voor meer informatie en inschrijving hier.


Ik vind het zo leuk om al die kinderen te zien genieten van hun eigen baksels, daar doe ik het voor!
Koosje Janssen

Data Activiteiten & Workshops:

2 December Kinderkookcafe: Pepernotenbakken

6 December Seinfestijn Shopping night, Haarlem

13 December Kerstmarkt Haarlem

PC032920

PC032964